Spectacol de dans de excepție, mâine la Casa Sindicatelor din Ploiești. Intrarea liberă, spectacol garantat Beatrice Petre

Actualitate| 18.06.2024| 312| 0| Petrache Ecaterina

Centrul Județean de Cultură ”Academician Eugen Simion” și profesor Aurora Beatrice Petre vă invită la un spectacol de dans al clasei de balet, dans contemporan și modern, miercuri, 19 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00.

Spectacolul se anunță a fi unul de excepție dat fiind și palmaresul excepțional de până acum. Numai în acest an au obținut nenumărate trofee sau primul loc pe podium la competiții naționale și internaționale, dintre care menționăm: locul I și trofeul obținut la Concursul Internațional de dans ”Lebăda de Cristal” din aprilie, de la București, aceleași premii la Sibba Dance, premiul I la Concursul Național de Artă Coregrafică ”EURODANS” din mai și lista poate continua.

”Este spectacolul meu de sfârșit de an, pe care-l organizez de 40 de ani. Sunt elevi micuți și eleve de liceu sau studente care vin la mine de peste 10 ani. Este o muncă intensă dar merită efortul pentru că, dincolo de trofee, formează caractere, și chiar puternice” a declarat pentru gazarul.ro Aurora Beatrice Petre, profesorul acestei clase dar și cea care semnează regia și coregrafia spectacolului dedicat ploieștenilor, prahovenilor și nu numai.

La spectacol sunt invitați Adina Manda, balerina a Operei Române din București și clasa de canto a profesorului Cristian Boldorea.

Intrarea este liberă.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *