Fetiță de 5 ani agresată sexual de un bărbat din Ploiești. În urmă cu o lună, bărbatul, de 41 de ani, ar fi agresat-o și pe sora minorei

Justiție| 18.06.2024| 211| 0| Virgil Rădulescu

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați, de către un bărbat despre faptul că nepoata sa, de 5 ani, ar fi fost agresată sexual de un bărbat, în municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în cursul zilei, bărbatul, de 41 de ani, s-ar fi deplasat la un imobil din municipiu, iar la un moment dat, profitând de faptul că minora era singură într-o anexă a locuinței, i-ar fi prezentat pe telefonul mobil un clip video cu conținut pornografic și ar fi agresat-o sexual.

Tot din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că același bărbat, în luna mai a.c., ar fi agresat-o sexual și pe sora minorei mai sus-menționată, în vârstă de 7 ani.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală comisă asupra unui minor și corupere sexuală a minorilor.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *