Au început înscrierile pentru Programul „Vacanța la muzeu – 2024”

Educație| 18.06.2024| 163| 0| Petrache Ecaterina

Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” anunță începerea înscrierilor pentru Programul „Vacanța la muzeu – 2024”.

Este un program destinat tuturor copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, care se derulează pe perioada vacanței de vară. Activitățile, desen, acuarelă, modelaj, se vor desfășura în perioada 2 iulie – 9 august 2024, de marţi până vineri, între 10.00 -11.00. Fiecare serie va avea 20 de participanți.

Perioada 12-21 august va fi destinată selecției de lucrări și organizării expoziției de final de program, urmând ca pe 22 august să aibă loc vernisajul Expoziției – Vacanța la muzeu 2024.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, începând din această lună, pe bază certificatului de naștere (se depune o copie a actului, la înscriere). La înscriere, fiecare optează pentru săptămâna de participare dorită. Costul unui abonament săptămânal este de 30 lei / săpt./copil. Plata se face la începutul săptămânii pentru care s-a optat. Pe parcursul întâlnirii, se organizează vizitarea muzeului, comentarii pe marginea lucrărilor aflate în expoziții, și activități practice – desen, acuarelă, modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploiești.

Participanții vor trebui să aibă asupra lor bloc de desen, creioane, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, respectiv materialele ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcție de planificarea săptămânală.

Proiectul este coordonat de muzeograf Anca Bratu, muzeograf Mihaela Dobre, conservator Gabriela Postelnicu, educator muzeal Oana Petrache, muzeograf Mihaela Ichim, bibliotecar Adriana Voinea.

Pentru detalii puteti suna la telefon: 0244/52.22.64, Secția de Servicii Educative, în cadrul programului de luni-joi: 9.00 -16.00, vinerea: 9.00-14.00.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *