Festivalul Național – Concurs de Teatru „D-ale lui Caragiale”

Cultură| 17.06.2024| 161| 0| Virgil Rădulescu

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează în data de 19 iunie 2024, începând cu ora 09:00, la Consiliul Județean Prahova, Sala „Europa”, cea de a VII-a ediție a Festivalului Național – Concurs de Teatru «D-ale lui Caragiale».

Devenit tradițional, acest eveniment special, dedicat beneficiarilor de toate vârstele din unitățile de asistență socială, oferă acestora o nouă ocazie de a se reuni într-un cadru prietenos și de bună dispoziție.

La Festival vor participa aproximativ 100 de copii, tineri și persoane adulte din unitățile de asistență socială aflate în structura Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Neamț, Cluj, Buzău, Vaslui și sector 6 București. Talentanții artiști din cele 16 trupe înscrise în concurs vor prezenta momente alese și inspirate din operele unor cunoscuți dramaturgi.

Pentru a marca acest eveniment într-o atmosferă cât mai specială și pentru ca această zi să fie o ocazie de neuitat, vă adresăm invitația de a fi alături de noi pentru a-i susţine şi încuraja pe inimoșii protagoniști care vor evolua în cadrul Festivalului.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *