Volosevici pierde primăria Ploiești, Iulian Dumitrescu pierde președinția Consiliului Județean! Polițeanu și respectiv Nanu, câștigători

Administrație| 09.06.2024| 7395| 0| Virgil Rădulescu

Surse au declarat pentru Găzarul.ro că lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Ploiești s-ar da între liberalul Bogdan Nica și… Mihai Polițeanu. Andrei Volosevici (PSD) ar fi pe locul 3, ceea ce explică faptul că nu a mai apărut cu declarații în spațiul public.

Pe de altă parte, Iulian Dumitrescu (PNL) ar fi câștigat lupta cu Virgiliu Nanu (PSD) pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

Prezenţa la vot la alegerile locale 2024 în municipiul Ploieşti a fost de 40,77 la sută. La nivelul judeţului Prahova, prezenţa la vot a fost de 52,49 la sută. Urnele s-au închis la ora 22.00.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Până la această oră, potrivit informațiilor noastre, Mihai Polițeanu are un avantaj minim față de Bogdan Nica.

UPDATE, ora 1.00: PSD câștigă primăria Câmpina și se pare că Virgiliu Nanu (PSD) preia conducerea în fața lui Iulian Dumitrescu (PNL) în lupta pentru președinția CJ Prahova. Irina Mihaela Nistor s-ar afla pe primul loc în rezultatele parțiale ale alegerilor locale din municipiul Câmpina.

UPDATE, ora 1.10: Bogdan Nica a părăsit sediul PNL. Mihai Polițeanu a câștigat primăria Ploiești. Polițeanu conduce detașat în rezultatele din majoritatea cartierelor, Bogdan Nica se situează pe locul doi, iar Andrei Volosevici pe 3.

UPDATE, ora 1.30: Surse din cadrul PSD Prahova au informat că Virgiliu Nanu conduce cu 3 procente în fața lui Iulian Dumitrescu.

Etichete:
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *