De la tineri pentru tinerii”Ploieștiului Nostru!„

Actualitate| 07.06.2024| 225| 0| Petrache Ecaterina

Sâmbătă, 15 iunie de la ora 17.00, Sala Europa a Consiliului Județean Prahova găzduiește evenimentul „Ploieștiul Nostru”, dedicat lansării revistei în format fizic, pentru tineri.

Dorian Popa participă în calitate de speaker. El va interacționa cu tinerii comunității prahovene, inspirându-i prin împărtășirea experienței din cariera sa impresionantă. Cunoscut pentru hiturile sale muzicale și pentru rolurile din seriale TV precum „Pariu cu viața” și „Băieți de oraș”, Dorian a devenit o figură emblematică în showbiz-ul românesc. Pe lângă cariera sa artistică, Dorian a cucerit milioane de followers pe rețelele sociale cu vlogurile sale pline de energie și de umor, devenind un adevărat influencer în rândul noii generații.

Dorian Popa va participa online, aducând, spun organizatorii, un plus valoare pentru comunitatea de tineri prahoveni prin informațiile pe care le va împărtăși cu aceștia.

”Vino și tu la evenimentul „Ploieștiul Nostru” să îl întâlnești pe Dorian Popa și să te bucuri de carisma și de energia sa inconfundabilă! Nu rata această ocazie unică!” este îndemnul organizatorilor.

Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de înscriere.

Evenimentul „Ploieștiul Nostru” este organizat de echipa Ploieștiul Nostru, sub egida „Ploiești, Capitala Tineretului din România, 2024. ”Mulțumim partenerilor evenimentului: Asociația Eurospirit, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Consiliul Județean Prahova, MasterPeace România. Mulțumim Dorian Popa, Mirela Voicu, Doru Cătănescu, John Cristea, Vanesa Roncea, Ștefan P3, Silviu Lapadat și tuturor celorlați care au decis să se implice PRO BONO într-un eveniment organizat de tineri pentru tinerii”Ploieștiul nostru”, mai consemnează organizatorii într-un mesaj postat pe rețelele de socializare..

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *