Au început înscrierile pentru taberele studențești

Educație| 07.06.2024| 183| 0| Petrache Ecaterina

În perioada 14.07.2024-02.09.2024, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Casele de Cultură ale Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc „TEI”, organizează tabere studenţeşti.

​Pot beneficia de locuri gratuite (cazare și masă) studenţii înscrişi la cursurile cu frecvenţă la programul de studii universitare de licență, la programul de studii universitare de masterat și doctorat, în instituţiile de învăţamânt superior de stat.

Aceștia sunt selectaţi de către fiecare universitate în parte, în funcţie de o serie de criterii: cazuri sociale, studenţi cu rezultate deosebite la învăţătură, studenţii care activează în cadrul caselor de cultură ale studenţilor care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice desfăşurate, etc.

Înscrierea, selecția și definitivarea listelor cu studenții beneficiari are loc până pe 05.07.2024.

​Taberele studențești de vară se desfășoară la mare, la munte și în Delta Dunării, în locații unde accesul se poate realiza cu mijloace de transport în comun.

Metodologia și documentația aferente organizării taberelor studențești a fost afișată la loc vizibil și pe site-urile proprii ale universităților, facultăților și CCS/CCSS Tei începând cu data de 17.05.2024.

Studenții care doresc să participe pot consulta site-urile facultăților sau se pot adresa secretariatelor acestora pentru a se înscrie.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *