Cine va conduce Petrolul de pe banca tehnică? Mehmet Topal nu are licența Pro UEFA!

Sport| 06.06.2024| 661| 0| Virgil Rădulescu

Mehmet Topal este așteptat astăzi în țară, iar vineri la reunirea lotului. Însă, apare și prima dilemă la Petrolul. Turcul nu are licența Pro UEFA și nu poate sta pe bancă, din postura de antrenor principal. Are numai licența A și este nevoie de un antrenor care să întrunească condițiile impuse de FRF și UEFA. Acesta ar putea fi unul dintre cei trei colaboratori care îl vor însoți sau Petrolul va trebui să angajeze un antrenor cu licență Pro.

După cum v-am informat, în ediția de ieri, noii investitori turci au ținut să vină cu antrenorul lor, acesta fiind fostul internațional Mehmet Topal. În vârstă de 38 de ani, Topal are 81 de selecții la națională și a evoluat la toate cele patru mari echipe din Istanbul: Galatasaray, Fenerbahce, Bașakșekir și Beșiktaș.

Agenția de impresariat care îl reprezintă pe Topal a promis că va aduce la Petrolul și 3-4 jucători turci, care să-l ajute pe acesta să pornească cu dreptul în noua sa experiență, ca antrenor.

Oamenii de afaceri turci Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven au achiziționat un pachet minoritar de acțiuni la gruparea ploieșteană, iar noul staff tehnic va fi condus de fostul internațional al Semilunei, Mehmet Topal (38 ani). Marian Copilu va rămâne number one în structura de proprietate a clubului. Dar oficialul care a gestionat în culise tratativele este directorul de marketing, Cristian Fogarassy, ex-jucător la Chiajna și Poli Timișoara. Implicat și în conducerea companiei de mental coaching Superbrain, el a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru sportpesurse.ro despre detaliile afacerii și planurile imediate ale ”lupilor”. Detalii AICI

Mehmet Topal este așteptat joi în țară și vineri la reunirea lotului. Agenția de presă Demiroren a prezentat obiectivul lui Mehmet Topal pentru experiența din România. Fostul mijlocaș defensiv își dorește să se califice în cupele europene cu Petrolul Ploiești. El a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *