Șase planete se vor alinia, spectacol astronomic vizibil și în România. Astrologii spun că fenomenul anticipează ceva

Magazin| 02.06.2024| 246| 0| Petrache Ecaterina

Alinierea planetelor este un spectacol astronomic rar. Fenomenul va avea loc în noaptea de 3 spre 4 iunie 2024. Șase planete se vor poziționa în linie dreaptă, iar fenomenul inedit se va putea vedea inclusiv din România.

Cele șase planete sunt: Mercur, Marte, Jupiter, Neptun, Saturn și Uranus. Astronomii spun că acest fenomen nu se va mai repeta până în anul 2080.

Nu este ceva neobișnuit ca mai multe planete să apară în același timp, dar este mai puțin obișnuit ca mai multe planete să se alinieze, spun aceștia.

Astrologii susțin că această aliniere a celor șase planete are o semnificație deloc de neglijat.  Cum ne poate afecta?

„Un astfel de eveniment anticipează ceva. Fie schimbări foarte importante, fie ne poate duce, pe unii dintre noi, în zona de echilibru. Norocoșii pot să întâlnească un partener foarte important. Alinierea de planete, în astrologie, funcționează precum niște cuadraturi pe zodii duble. De asemenea, anticipează schimbările majore la care vom fi cu toții martori.

Marte anunță anumite răfuieli în combinație cu Mercur. Un Jupiter grandios în Gemeni, care, în realitate, este în cădere, ne atenționează de sus cum se face justiția divină și cum funcționează justiția terestră.

Mai discutăm despre planete care țin de planul social și economic: Neptun, Saturn, Uranus. Este vorba despre secrete zguduitoare care ne vor pune în gardă pe toți și nu ne vor lăsa indiferenți la tot ceea ce se va întâmpla”, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3 CNN.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *