”Împreună pentru Dana Oncioiu”. Spectacol caritabil pentru mama – eroină și cea care se zbate pentru drepturile copiilor cu autism, diagnosticată cu cancer

Actualitate| 24.05.2024| 348| 0| Petrache Ecaterina

Dana Oncioiu, cea care se zbate de peste 10 de ani pentru drepturile copiilor cu autism, are acum și ea nevoie de noi. Recent a primit un diagnostic cumplit, cancer.

Dana Oncioiu este președinte al Asociației Curcubeul Autismului, asociație fondată de ea pentru a sprijini copii cu acest diagnostic. La rândul ei, Dana Oncioiu este și mama lui Mihăiță, în vârstă de 14 ani diagnosticat cu autism.

Dana a fost diagnosticată cu neoplasm mamar cu metastaze la subraț. Are acum nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală care costă aproximativ 30.000 lei și care trebuie făcută obligatoriu în luna iulie. În plus are nevoie de bani pentru un regim alimentar strict, câteva sute de lei pe săptămână. Mai mult, ea suferă și de diabet.

Mai multe persoane cu suflet mare s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari. Dacă îți pasă, vino sâmbătă, 25 mai, la Esplanada Sălii Sporturilor „Olimpia” din Ploiești care va găzdui spectacolul umanitar „Împreună pentru Dana Oncioiu”, desfășurat între orele 16:00-20:00.

Evenimentul este organizat de publicația online INFO PLOIEȘTI și ASOCIAȚIA SINDROM DOWN PLOIEȘTI, în colaborare cu DJ KABAL (Marian Cojocaru) și ASOCIAȚIA ANTREPRENORILOR DE FAPTE BUNE, și va include momente de dans și muzică live, cu participarea a peste 15 trupe de dans și interpreți din Prahova.

Evenimentul este sprijinit de SGU PLOIEȘTI, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEȘTI, CSM PLOIEȘTI, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Poliția Locală Ploiești. De altfel, în cursul spectacolului se va ține și un atelier antidrog informativ, prezentat de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova.

Cei care nu pot participa la spectacolul caritabil sunt anunțați de organizatori că pot ajuta prin donații în contul: RO95 INGB 0000 9999 0646 3766 – Oncioiu Isabel Diana.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *