Doi tineri reținuți pentru tâlhărie, în urma perchezițiilor efectuate astăzi

Actualitate| 15.05.2024| 177| 0| Virgil Rădulescu

Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare, azi dimineață, 9 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești la domiciliile a doi bănuiți cercetați pentru comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv la domiciliile unor persoane de interes în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, o parte din bunurile sustrase fiind recuperate.

În baza probatoriului administrat, doi bănuiți de 14 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

La data de 18 aprilie a.c., cei doi bănuiți, aflându-se pe o stradă din municipiul Ploiești, sub pretextul că ar deschide ușa blocului unei femei de 91 de ani, i-ar fi smuls acesteia geanta pe care o avea asupra sa, părăsind ulterior zona, într-o direcție necunoscută, în aceasta aflându-se aproximativ 100 de lei.

La data de 24 aprilie a.c., tot cei doi bănuiți, aflându-se într-un parc din municipiu, i-ar fi smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă, în care se aflau bani și alte bunuri.

Tot la data de 24 aprilie a.c., în cursul serii, polițiștii au fost sesizați de către o altă femeie de 90 de ani, declarând că doi tineri i-ar fi smuls geanta pe pe umăr la intrarea în blocul de domiciliu, geanta conținând bani, dar și alte bunuri.

Cinci persoane au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *