Iulian Dumitrescu va sesiza CSM, în urma scandalului de la lansarea candidaţilor PNL Ploieşti

Administrație| 14.05.2024| 223| 0| Virgil Rădulescu

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat că va sesiza CSM în urma scandalului de la lansarea candidaţilor PNL Ploieşti la alegerile locale, care a avut loc într-o sală a Consiliului Judeţean (CJ), Poliţia fiind sesizată, prin apel 112, că Dumitrescu ar fi încălcat termenii controlului judiciar.

Potrivit unei declaraţii de presă a lui Dumitrescu transmisă, luni, de PNL Prahova, preşedintele organizaţiei judeţene spune că nu are interdicţie de a intra în sediul CJ şi nici de a vorbi cu vicepreşedintele instituţiei, Dumitru Tudone.
„Sluga obedientă Virgiliu Nanu (preşedintele PSD Prahova- n.r.), candidatul ales de familia Cosma să îşi asume orice mizerie, a susţinut că am interdicţie să intru în sediul Consiliului Judeţean. Lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie. Reamintesc că acelaşi individ a încercat în mai multe rânduri să blocheze candidaturile PNL la alegerile locale din 9 iunie, de fiecare dată Justiţia dându-ne nouă câştig de cauză. La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online. Au minţit într-un comunicat de presă asumat oficial de PSD Prahova că, în sala de la Palatul Administrativ, s-ar fi aflat oameni care nu au fost acolo”, spune Dumitrescu în declaraţia de presă.

„De astăzi începând, îmi asum responsabilitatea de a demonta toate aceste minciuni pe care le vântură clanul Cosma – PSD şi acoliţii lor din presă. Şi pentru că nu mai sunt dispus să înghit toate aceste mizerii. Şi pentru că, din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare. Voi sesiza CSM în această speţă, să vedem ce reacţie au instituţiile abilitate ale statului. Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova. Sunt astfel definite foarte bine opţiunile electorale în perspectiva datei de 9 iunie: continuitate cu PNL pe bază de proiecte sau revenirea Prahovei sub controlul clanului Cosma. Pe de altă parte, prahovenii sunt deştepţi şi îşi dau seama când au de-a face cu fake news-uri, cu ‘făcături”, potrivit declarației de p.resă dată de Dumitrescu

„La data de 10 mai a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către o femeie, în calitate de jurnalist, cu privire la faptul că ar fi intrat în sediul unei instituții publice din municipiul Ploiești și nu i s-ar mai fi permis să iasă din clădire. Din verificări, a reieșit faptul că, în jurul orei 19.00, în contextul lansării candidaturii membrilor unui partid politic, aceasta ar fi pătruns în incinta instituției, ulterior având un conflict spontan cu agenții de pază ai instituției. În urma acestui conflict, atât ei, cât și unui alt bărbat, având aceeași calitate, cu care aceasta se afla, le-ar fi fost încuiată ușa de acces, de către agenții de pază, nemaiputând să iasă din clădire. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal, urmând ca cercetările sa fie desfășurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.”, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, din ziua evenimentului.

Luni, pe pagina Facebook, Iulian Dumitrescu a dat explicații privind scandalul iscat la evenimentul politic: 

„𝐂𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐚 – 𝐏𝐒𝐃 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚̆ 𝐟𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰𝐬, 𝐢𝐧𝐭𝐨𝐱𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞, 𝐚𝐠𝐫𝐞𝐬𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐦𝐚𝐫𝐠𝐢𝐧𝐢 𝐬̧𝐢 𝐯𝐢𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭̧𝐚̆ 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆
Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal Ploiești pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat de presă al PSD Prahova, clanul mafiot Cosma a servit nu doar judeţului nostru, ci întregii Românii o nouă lecţie de ticăloşie politică asezonată cu minciuni, fake news şi intoxicări. De alfel, acesta este modul lor de operare în ultimele trei luni şi jumătate. PeSeDiştii prahoveni, disperaţi că vor pierde şi aceste alegeri, încearcă să creeze continuu scandal.
Prezint concret câteva exemple care dovedesc cât de radioactiv este clanul Cosma pentru Prahova şi Ploieşti, dar şi cât de mare le este disperarea:
Au adus un Lamborghini al unui cetăţean din Ploieşti, l-au parcat în apropierea locului de desfășurare a evenimentului și au mințit că îmi aparţine, că aş fi venit la eveniment cu el. Există și filmări de la momentul respectiv care dovedesc că am venit și am plecat cu mașina mea personală, un Range Rover.
O pseudojurnalistă cunoscută pentru spectaculosul acţiunilor sale a intrat în holul Palatului Administrativ, s-a închis cu cheia acolo şi a sunat la 112 susţinând că este sechestrată. Apelul ziaristei la poliție a venit în jurul orei 19.30, după ce evenimentul de lansare a candidaților PNL era deja încheiat. Am văzut pe Facebook poze ale acesteia cu pistol şi puşcă – bine că nu le-a folosit.
Sluga obedientă Virgiliu Nanu, candidatul ales de familia Cosma să îşi asume orice mizerie, a susţinut că am interdicţie să intru în sediul Consiliului Judeţean. Lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie. Reamintesc că acelaşi individ a încercat în mai multe rânduri să blocheze candidaturile PNL la alegerile locale din 9 iunie, de fiecare dată Justiţia dându-ne nouă câştig de cauză.
 La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online.
Au minţit într-un comunicat de presă asumat oficial de PSD Prahova că, în sala de la Palatul Administrativ, s-ar fi aflat oameni care nu au fost acolo.
De astăzi începând, îmi asum responsabilitatea de a demonta toate aceste minciuni pe care le vântură clanul Cosma – PSD şi acoliţii lor din presă. Şi pentru că nu mai sunt dispus să înghit toate aceste mizerii. Şi pentru că, din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare. Voi sesiza CSM în această speţă, să vedem ce reacţie au instituţiile abilitate ale statului.
Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova. Sunt astfel definite foarte bine opţiunile electorale în perspectiva datei de 9 iunie: continuitate cu PNL pe bază de proiecte sau revenirea Prahovei sub controlul clanului Cosma. Pe de altă parte, prahovenii sunt deştepţi şi îşi dau seama când au de-a face cu fake news-uri, cu „făcături”.”
Astăzi, tot pe Facebook, Dumitrescu a făcut precizări în ceea ce privește fake news-ul privind bolidul Lamborghini „implantat” în zona desfășurării evenimentului politic.
„Minciuna grosolană a clanului Cosma şi a slugii lor obediente, PeSeDistul Virgiliu Nanu, privind Lamborghiniul galben a fost demontată chiar de proprietarul mașinii în cauză.
Este doar o mostră a ticăloşiilor de care s-au ținut clanul Cosma şi PSD Prahova în toată această perioadă. La fel cum este o dovadă că Nanu este doar o marionetă plimbată în lesă şi dispusă să spună orice.
Am însă încredere în prahoveni că ştiu ce le poate pielea mafioților din clanul Cosma, că înțeleg lupta mea cu ei şi că, pe 9 iunie, vor alege să continuăm proiectele atât de importante pentru județul nostru.
Mai multe detalii în următorul link: bit.ly/3WDyts8”
Însă, bolidul de lux aparține omului de afaceri ploieștean Răzvan Chivu.

„Subliniez că nu sunt membru de partid și nu am nici un interes nici față de PSD, și nici față de PNL. Mai mult, nu am afaceri în Ploiești sau Prahova. Mă ocup de hotelurile pe care le am pe litoral și vin la Ploiești să-mi văd familia și prietenii din copilărie.

Sunt destul de cunoscut în oraș, multă lume știe că mașina respectivă este a mea, și nu vreau să las să se înțeleagă că am cine știe ce legături cu vreun partid sau altul.”, a declarat Chivu pentru Observatorulph.ro

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *