Cei trei bărbați, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, au fost arestați – VIDEO

Actualitate| 14.05.2024| 178| 0| Virgil Rădulescu

În a doua zi de paști, în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din oraș, se tulbură liniștea locuitorilor prin difuzarea de muzică la un nivel ridicat.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că la un imobil de pe strada în cauză era în desfășurare o petrecere privată, polițiștii fiind întâmpinați de trei bărbați, aflați în stare de ebrietate, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora.

În urma amenințărilor primite, polițiștii le-au solicitat petrecăreților să înceteze activitățile de tulburare a ordinii și liniștii publice, moment în care au devenit și mai agresivi, ieșind pe stradă și ceilalți participanți la petrecere.

Ulterior, unul dintre bărbați ar fi încercat să lovească un polițist cu pumnul în zona feței, fără a reuși.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind propusă măsura arestării preventive, instanța de judecată dispunând punerea în libertate a acestora.

Având în vedere declararea contestației de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești față de soluția pronunțată, aceasta a fost judecată luni, 13 mai, iar Tribunalul Prahova a emis pe numele celor trei bărbați de 38, 41 și respectiv 45 de ani, din orașul Boldești-Scăeni, respectiv din municipiul Ploiești, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, fapte săvârșite la data de 6 mai a.c., în orașul Boldești-Scăeni.

Astfel, echipele complexe de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Prahova, Poliției oraşului Boldești Scăeni și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești, au pus în executare mandatele, cei trei bărbați fiind depistați si conduși la sediul unității de poliție, urmând a fi încarcerați.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *