Două destinații turistice noi, preferate de români, pentru vacanța de vară

Social| 13.05.2024| 200| 0| Petrache Ecaterina

În timp ce numărul rezervărilor a crescut considerabil față de anul trecut, deși tarifele s-au majorat cu aproximativ 15%, românii au descoperit noi destinații pentru vacanță. Astfel, pe lângă cele ”tradiționale”, românii s-au lăsat „atrași” de Tunisia și Egipt.

Nordul Africii a devenit „noua destinație de vară preferată” a românilor. Cererile pentru Tunisia și Egipt sunt cu 35% mai mari decât anul trecut, spun touroperatorii, conform TVR Info.

Turiștii optează în continuare pentru Grecia, Turcia, Spania, dar Tunisia se pare că va fi destinatia vedetă a acestei veri, ținând cont de rezervările care se fac. Pachetele pentru Tunisia pleacă de la 650 de euro de persoană, iar în Egipt de la 825 de euro pentru două persoane.

Prețul mediu al unei vacanțe în Grecia pornește de la 330 de euro în sus și include cazarea timp de 7 nopți, la un hotel de trei stele, și micul dejun. Cei care optează pentru Turcia trebuie să plătească minimum 400 de euro de persoană pentru o săptămână la un hotel de 4 stele, în regim all-inclusiv.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *