Mănânci tot din farfurie, altfel ești taxat. Se întâmplă într-un restaurant

Magazin| 10.05.2024| 431| 0| Petrache Ecaterina

Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis să introducă o regulă conform căreia, clienții care nu mănâncă tot din farfurie, vor fi taxați. Restaurant, cu specific chinezesc, are un serviciu de tipul ”mănânci cât poți”.

Clienții plătesc un tarif fix pentru bufetul all-you-can-eat și apoi își pot umple farfuria după bunul plac. Doar că, pentru a preveni risipa alimentară, localul Lucky Wok percepe o taxă pentru cei care nu mănâncă tot, conform A3CNN.

Clienții care își umplu în exces farfuria și nu termină mâncarea sunt nevoiți să plătească o taxă în valoare de doi euro. Restaurantul atrage atenția asupra acestui lucru în meniul său: ”Atenție! Vă cerem înțelegere! Se vor percepe 2euro pentru fiecare farfurie rămasă neterminată!”, este scris vizibil pe prima pagină a meniului.

Exemplul antirisipă a fost urmat de un bar din Baden, Elveția, relatează Blick.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *