Noua invenție cu care un candidat vrea să câștige voturi, „Primăria mobilă”

Politică| 08.05.2024| 207| 0| Petrache Ecaterina

Constanța ar putea avea primăria mobilă, o invenție anunțată zilele acestea de Horia Constantinescu. Candidatul susținut de PSD pentru funcția de primar al Municipiului Constanța a cumpărat deja duba cu care vrea să rezolve problemele administrative din mers. Mașina este aranjată în așa fel încât să poată fi observată, cu ușurință, de cetățeni.

Este luptă mare pentru Constanța unde sunt 13 candidați. Unul dintre cei mai vocali candidați este Horia Constantinescu fost director la ANPC.

Cumva funcționa primăria lui mobilă? Horia Constantinescu crede că poate muta birocrația. ”Este nevoie de o primărie mobilă. Alături de mine, în această mașină, și după alegeri vor sta funcționarii publici care au obligația rezolvării tuturor problemelor cetățenilor la nivelul fiecăruia dintre cartiere. Voi începe dimineața într-o astfel de mașină pentru a fi prezent exact acolo unde am mai promis că voi fi în fiecare zi a mandatului meu. Este nevoie să mutăm primăria pe stradă. Primăria nu trebuie și nu poate conduce un oraș stând numai în birou”, a spus Horia Constantinescu, pe Facebook.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *