Peste 15.000 de locuri disponibile în tabere gratuite

Educație| 02.05.2024| 454| 0| Petrache Ecaterina

În acest an, studenții și nu numai, pot beneficia de peste 15.000 de locuri în tabere gratuite, a anunțat ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. „Anul acesta avem peste 15.000 de locuri în tabere, 6.000 locuri în tabere pentru studenți, 4.000 de locuri pentru tinerii cu dizabilități, olimpici, tineri proveniți din familii monoparentale și din medii defavorizate, copii orfani cu vârsta între 14 și 18 ani, în cadrul cărora sunt învățați principalele deprinderi de viață.

De asemenea, în parteneriat cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, cu sprijinul Direcțiilor Județene de Tineret și Sport și al Patriarhiei Române, organizăm în acest an cea de-a XV-a ediție a Programului de Tabere „ARC 2024” unde vor participa copii din Diaspora și comunitățile istorice”, spune Natalia Intotero.

În această perioadă, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, organizează etapele de selecție dosare, interviu și dezbatere finală pentru selecția celor doi delegați tineri din cadrul Proiectului „Delegat de Tineret la Națiunile Unite”, sesiunea 2024-2025.

De asemenea, Ministrul arată, că Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024 este despre tineri, despre proiecte, despre nevoile tinerilor și despre a construi împreună pentru generațiile viitoare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *