PNL Prahova a depus, ieri, lista lista de consilieri județeni pentru alegerile din 9 iunie

Administrație| 29.04.2024| 805| 0| Virgil Rădulescu
NL Prahova a depus astăzi, în Duminica Sfântă a Floriilor, lista de consilieri județeni pentru alegerile din 9 iunie. Liberalii vin în fața prahovenilor cu o echipă puternică, determinată să ducă mai departe proiectul „Prahova pe Primul Loc” al președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.
Potrivit paginii oficiale a filialei prahovene, în ultimii 3 ani, în mandatul de președinte a lui Iulian Dumitrescu, județul Prahova a atras cele mai mari fonduri pentru investiții publice din ultimii 34 de ani:
3 miliarde de Euro – Fonduri europene contractate de CJ Prahova în perioada 2021-2024, de 50 de ori mai mult decât în perioada 2016-2020
2.439.024 Euro/zi – Fonduri europene aduse de Consiliul Județean în județul Prahova
Bugetul Consiliului Județean Prahova a crescut de 3 ori din 2020 până în 2024
Consiliul Județean Prahova are, în 2024, al doilea buget de investiții din România, după Consiliul Județean Bihor.
Pe pagina personală de Facebook, Mircea Roșca a precizat:
„În timp, se va vedea că am avut dreptate să îl susținem pe Iulian pentru un nou mandat. Se va vedea că este nevinovat și că totul s-a întâmplat cu scopul de a-l scoate de pe eșicherul politic. Dar nu suntem intimidați, iar întreaga filială a PNL Prahova este alături de el cu toată puterea, determinarea și călăuzirea pe care numai Dumnezeu ne-o poate da.
Vom câstiga pentru că susținerea lui Iulian Dumitrescu nu vine doar din partea primarilor din județ și a susținătorilor lui din PNL, ci și a celor ce contează cel mai mult, a oamenilor care au beneficiat de proiectele implementate de Consiliul Judeţean, care au produs:
centuri ocolitoare pe toate arterele esențiale traficului;
noduri de legătură și pasaje rutiere;
– extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în peste 30% din județ;
– extinderea rețelelor de apă potabilă și canalizare în peste 38 % din județ;
– zeci de milioane de euro investiți în sănătate, în cel mai modern bloc operator din țară ce se află în spitalul județean;
– în educație – prin modernizarea cu echipamente de ultimă generație în majoritatea școlilor de la noi, dar și în aducerea unei secții ale celei mai pretigioase universități de medicină ce va pregăti viitorii medici pentru Prahova – Universitatea Carol Davila;
– campusuri universitare;
– investiții în sport și cultură etc, etc.”
Aflată pe lista consilierilor județeni liberali, Mădălina Lupea a comentat:
„Voi candida pentru un nou mandat de consilier judeţean. Îmi doresc ca în echipa PNL Prahova să continuăm proiectele începute şi să aprobăm altele noi, la fel de importante. De mulţi ani mi-am dat seama că schimbările nu se produc vorbind de pe margine, ci intrând în miezul problemelor, asumându-ţi decizii şi critici, în scopul binelui general. Eu vreau să trăiesc într-un judeţ puternic, prosper, din care copiii mei să nu aibă motive să plece pentru a-şi căuta joburi mai bune sau mai bine plătite în altă parte. Am încredere că suntem pe drumul cel bun şi că trebuie să continuăm aşa! Mulţumesc tuturor celor care m-ați susţinut, şi nu sunteţi puţini, şi vă rog să aveţi încă o dată încredere în mine!”
Propunerile de consilieri  județeni din partea PNLPV afișare
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *