Fostul director CONPET și Hidro Prahova, Liviu Ilași, pe listele consilierilor locali ale PSD

Administrație| 29.04.2024| 311| 0| Virgil Rădulescu

La sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut, Liviu Ilași, fost director la CONPET și Hidro Prahova, pe atunci liberal, devenea consilier județean, după demisia unei colege de partid.

Postul rămas liber, la acea vreme, a fost ocupat de Liviu Ilași, aflat pe poziția 23 pe lista de candidați la Consiliul Județean depusă la alegerile locale din 2020 de către alianța PNL – USR – PLUS.

După 20 de ani, Ilași a părăsit PNL Prahova și se află deja pe listele candidaților PSD pentru Consiliul Local Ploiești.

„De peste 20 de ani sunt membru al PNL, până în acest moment am fost membru, cu o pauză când am fost exclus din PNL ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile din 2008, când s-a candidat individual şi când liderii din acea perioadă perioadă fugeau practic de candidatură şi aveau nevoie de oameni de impact. Urmare a acelor rezultate, practic am fost şi exclus, după care am revenit în PNL. Deci, cu alte cuvinte, pasul pe care îl fac acum nu este un pas uşor, dar l-am cântărit foarte, foarte bine şi am ajuns la concluzia că trebuie să o fac. Nu mă regăsesc în actualul context, în echipa PNL, în atmosfera de lucru de acolo şi aş spune chiar şi în atmosfera de lucru de la Consiliul Judeţean”, a declarat Ilaşi, într-o conferinţă de presă.

Acesta spune că a ales să se înscrie în PSD, datorită echipei cu care social-democraţii se prezintă în alegeri.

De profesie inginer şi jurist, Liviu Ilaşi a fost director general al societăţii Conpet SA pe parcursul a două mandate (2005-2009 şi 2012-2017), director executiv în cadrul societăţii Electrica SA, în perioada 2010-2012, precum şi membru al Consiliului de Supraveghere al C.N.T.E.E. Transelectrica SA Bucureşti (2018-2019).
De asemenea, el a condus şi societatea Hidro Prahova, care are ca acţionar majoritar Consiliul Judeţean (CJ) Prahova.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *