S-au înecat ca țiganul la… Mall

Actualitate| 25.04.2024| 282| 0| Virgil Rădulescu

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că în incinta unui centru comercial, din comuna Blejoi, un tânăr ar fi fost agresat de către un grup de persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări reieșind faptul că între un tânăr și prietena acestuia, ambii în vârstă de 20 de ani, și respectiv un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani ar fi izbucnit un conflict spontan, generat de faptul că grupul de tineri ar fi deranjat persoanele din sala cinematografului, fiindu-le atrasă atenția de către cei doi tineri de 20 de ani.

Ulterior, conflictul a degenerat, iar tânărul de 20 de ani ar fi fost agresat cu pumnii și picioarele de către persoanele necunoscute. La scurt timp, agresorii au fugit de la fața locului.

Persoana vătămată a refuzat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării și depistării persoanele bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun față de acestea.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *