Două evenimente vor închide sâmbătă zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ

Administrație| 25.04.2024| 154| 0| Petrache Ecaterina

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Mozaic Comunitar Ploiești cu privire la închiderea străzii Sublocotenent Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu strada Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), precum și eliberarea parcării aferente, sâmbătă, 27 aprilie 2024, între orele 10.00-14.00. Măsura a fost dispusă pentru desfășurarea evenimentului “Tocuri pe Biciclete”, ediția a V-a.

De asemenea, tot sâmbătă, aceeași locație va fi închisă, între orele 15.00-19.00, pentru desfășurarea, în condiții optime, a campaniei „Respect în trafic, respect pentru viață – Marșul Conștientizării – ediția a II-a”.

Participanții la eveniment se vor aduna pe esplanada Palatului Culturii, zona scări – str. Sublocotenent Erou Călin Cătălin.

În cadrul programului evenimentului este stabilit și un traseu pentru motocicliștii participanți. Astfel, plecarea acestora se va face din dreptul scărilor Palatului Culturii, strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin, spre Bulevardul Republicii, sensul giratoriu Caraiman, giratoriu Kaufland, întoarcere pe Bulevardul Republicii, către esplanada Palatului Culturii ca punct terminus. La întoarcere, traseul va fi următorul: strada Vasile Milea, strada Emile Zola, strada Erou Călin Cătălin (esplanadă).

Pentru a nu se incomoda traficul rutier, s-a hotărât că motocicliștii participanți vor circula, pe traseul menționat, doar pe prima bandă, cu viteză de maxim 30 km/h.

Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală Ploiești vor urmări respectarea acestei hotărâri, iar S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. se va ocupa de montarea și demontarea barierelor.

Municipalitatea le mulțumește conducătorilor auto pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze rute ocolitoare, în contextul acestor restricționări rutiere.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *