Marcel Ciolacu s-a pierdut cu Firea!

Opinii| 23.04.2024| 116| 0| Virgil Rădulescu

Marcel Ciolacu a publicat pe Facebook prima reacție după ce coaliția a decis că nu va merge cu un candidat comun la alegerile locale din București. Medicul Cîrstoiu nu a putut trata rănile mușcăturilor dintre PSD și PNL. Așa cum îi stă în Fire(a), Ciolacu a anunțat cu tristețe în scris că „dansul în doi s-a terminat”. În fond, doar o dată într-un cuplu e „dansul miresei”!

Iată mesajul publicat de Marcel Ciolacu pe Facebook:

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență  și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!  Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a scris Ciolacu.

La rândul ei, când a văzut că iarăși i-a venit rândul, Găbița nu s-a pierdut cu Firea și a postat și ea pe FB: 

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură.”

„Voi… voi… vom…” – Cu astfel de vorbe trebuie să începem să ne obișnuim, și în această campanie electorală, așa cum am fost căliți din 4 în patru ani.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *