Patru bărbaţi, reţinuţi în urma unei altercaţii în Bărcănești

Actualitate| 22.04.2024| 73| 0| Virgil Rădulescu

Patru bărbaţi au fost reţinuţi, duminică seară, în urma unei altercaţii care a avut loc în comuna prahoveană Bărcăneşti, cei implicaţi folosind spray lacrimogen, dar şi un cuţit. Cei patru s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool, iar unul dintre ei a fost bătut de ceilalţi trei.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat în timp ce se afla pe DN 1, în comuna Bărcăneşti, fiind posibil rănit cu un obiect ascuţit înţepător.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în altercaţie au fost implicaţi 4 bărbaţi cu vârstele de 21, 22, 29 şi 44 de ani, din comuna Bărcăneşti, cel de 22 fiind agresat fizic de ceilalţi bărbaţi, fiind împins şi lovit cu pumnii, unul dintre agresori provocându-i o plagă cu un obiect tăietor înţepător. Tot din verificări a rezultat faptul că tânărul de 22 de ani, în timpul altercaţiei ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pulverizând în direcţia unuia dintre ceilalţi bărbaţi”, arată sursa citată.

În baza probatoriului administrat, faţă de toţi cei patru bărbaţi implicaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis pentru lovire sau alte violenţe.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *