Turistă dispărută de la o unitate de cazare din Sinaia

Actualitate| 19.04.2024| 180| 0| Virgil Rădulescu

UPDATE: Femeia a fost depistată în stațiunea Sinaia. Din primele verificări, a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat din stațiune, administrator al unei unități de cazare din oraș, cu privire la faptul că o femeie, clientă a unității, numita BARBĂLATĂ ALINA , de 47 de ani, din municipiul București a fost cazată la unitatea în cauză în perioada 15-18 aprilie până la ora 09.00, iar până la ora 22.00, nu a revenit la autovehiculul acesteia, neputând fi contactată. 

La scurt timp, tatăl femeii a sunat la 112 sesizând că fiica sa nu răspunde la telefon.

Semnalmente:  înălțime aproximativ 1,50 metri, greutate 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt cu breton, fără semne particulare.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare deschisă, pantaloni negri, eșarfă portocalie cu imprimeuri, palton scurt de culoare deschisă și un rucsac negru.

De asemenea, aceasta are cu ea un cățel alb, rasa bichon.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *