Lansarea proiectului „Spune STOP consumului de droguri!”

Social| 19.04.2024| 112| 0| Virgil Rădulescu

Joi, 18 aprilie, a avut loc lansarea proiectului „Spune STOP consumului de droguri!”, proiect cofinantat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și derulat de Asociatia Uniunea Social Democrată a Romilor din România.

Activitatile proiectului sunt: campanii de informare și conștientizare în trei unități școlare si 10 comunități de romi din județul Prahova, dezvoltarea de parteneriate cu instituții cum ar fi: Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova, Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Inspectoratul de Jandarmi Prahova, Inspectoratul Județean de Politie Prahova, DGASPC Prahova, CJRAE Prahova sj ONG-uri din județul Prahova .

Totodată, în cadrul proiectului, va avea loc un seminar și o dezbatere cu reprezentanții autorităților locale și județene privind prevenirea și combaterea consumului de droguri in rândul adolescenților.

„În calitate de coordonator al acestui proiect, mulțumesc tuturor invitaților, reprezentanților din cadrul Jandarmeriei Prahova, doamnei inspector general Ilona Rizea, din cadrul ISJ Pravova, doamnei director al filialei Crucea Roșie Prahova, Gabriela Rădulescu, ș,i nu în ultimul rând, reprezentantului din partea Centrului de Prevenire, Evaluare și Consilere Antidrog Prahova. De asemenea vreau sa felicit mediatorii școlari și sanitari, precum și tinerii noștri din cadrul asociației pentru dorința de implicare în cadrul acestui proiect.”, a declarat Lucia Nicoleta Marghiolescu, coordonatorul proiectului.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *