INEDIT – Un pensionar MAI a dat în judecată IPJ Prahova pentru că s-a răzgândit… Vrea înapoi la serviciu!

Opinii| 19.04.2024| 843| 0| Gazarul

Aflat la frageda vârstă de vreo 50 de anișori, un ofițer de poliție s-a gândit să iasă la o liniștitoare și binemeritată pensie, după ce a bătut atâtea drumuri rutiere. Însă, la scurt timp, s-a răzgândit și vrea uniforma înapoi cu tot cu salar care, desigur, e mai mare decât pensia. Așa că, în ultimul timp a bătut drumurile către tribunal chemând în instanță Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Bănuim că fostul comisar șef de poliție (serviciul rutier, din sursele noastre) Dan Galis, că despre domnia sa e vorba, se pare că s-a plictisit în viața de proaspăt pensionar, pe care și-o dorea, crezând că nu-i cad gradele. Poate a constatat că acasă nu mai dă ordine, ci execută. Poate că îî e dor de colegi. Poate că vrea pensie mai mare… În fine, nu știm care e cauza, cert este că a acționat în judecată IPJ Prahova și-și vrea slujba înapoi.

După cum se vede și pe portalul Tribunalului Prahova, un dosar aflat pe rol vizează „calcul drepturi salariale”.

Un alt dosar, la aceeași instanță, are ca obiect „suspendare executare act administrativ”, unde s-a dat o soluție:

„Dispune, din oficiu, îndreptare erorii materiale, strecurată în dispozitivul sentinţei nr. 307/25.03.2024, pronunţată în dosarul nr. 989/105/2024, în sensul menţionării căii de atac, respectiv: „cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare”. Menţine în rest sentinţa nr. 307/25.03.2024, pronunţată în dosarul nr. 989/105/2024. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Conform art.396 alin.2 C.pro.civ. pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 11.04.2024.”

Poate îi e dor și de celebritatea anterioară, pe vremea când, ca subcomisar, era membru în comisia de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor.

Dar, Galis și-a făcut din nume un renume, acum ceva ani, pe vremea când patrula rutier prin Vălenii de Munte și a fost acuzat, alături de un coleg de către un bucureștean de „falsificarea unui accident”, potrivit presei locale.

Nici nu mai știm ce să-i urăm… Pensie liniștită sau pensie mare?

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *