Șoferi depistați la volan, în Prahova, deși nu aveau permis de conducere

Actualitate| 18.04.2024| 246| 0| Virgil Rădulescu

📌La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comună au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

📌La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Surani au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 73 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cele două cauze, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

IPJ Prahova

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *