Plăcere plătită scump: Prostituatele își furau clienții! – VIDEO

Actualitate| 18.04.2024| 138| 0| Petrache Ecaterina

Poliţiştii prahoveni sunt pe urmele a trei prostituate care sunt anchetate într-un dosar de furt. Cele trei femei sunt suspectate că au furat mii de euro, dar şi mii de lei de la clienţi. Femeile mergeau acasă la bărbaţii care le plăteau pentru servicii sexuale. Când plecau însă își rotunjeau taxa cu alți bani sau cu bunuri de valoare din casa bărbaților. Joi, anchetatorii fac percheziţii în trei judeţe, în acest dosar.

În dosar sunt vizate trei femei care practicau prostituţia în mai multe zone ale ţării.

„În fapt, cele trei bănuite, ar fi sustras în zilele de 6, 17 şi 18 ianuarie a.c., mai multe sume de bani, dar şi un ceas de la diferite persoane cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale în vederea obţinerii de foloase materiale, creând un prejudiciu de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro şi un ceas în valoare de 4.500 de euro”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti fac şase percheziţii domiciliare, la locuinţele folosite de cele trei prostituate, în municipiile Ploieşti şi Timişoara şi într-o comună din judeţul Dâmboviţa,.

Pe numele femeilor, suspectate de furt calificat, există mandate de aducere pentru audieri.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *