”Tocuri pe biciclete”. Eleganță, sport și culoare

Actualitate| 17.04.2024| 152| 0| Petrache Ecaterina

Asociația Mozaic Comunitar continuă seria evenimentelor care promovează frumosul în Ploieşti. „Tocuri pe biciclete”, eveniment destinat promovării eleganței, dar și sportului se va desfășura pe 27 aprilie, începând cu ora 11.00.

Daca ai împlinit 14 ani, alege o ținuta potrivită care îți pune frumusețea și eleganța în evidență, accesorizează-ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la cea de-a cincea ediție a evenimentului „Tocuri pe biciclete”.

Primii 300 de bicicliști sau trotinetişti înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă”, „Cea mai frumoasă trotinetă”, „Cea mai feminină ținută” și „Cel mai elegant bărbat”, precum și cadourile oferite de partenerii evenimentului.

„Vrem un oraș nepoluat, susținem sănătatea prin mișcare, dorim să atenționăm șoferii în privința partenerilor de trafic pe două roţi și încurajăm ploieștenii să își exprime eleganța în orice moment al zilei”, ne-a declarat Cristina Toma Cochinescu, organizator al evenimentului.

Pentru a face parte dintre cei 300 de participanţi, trebuie să te înscrii printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Asociația Mozaic Comunitar Ploieşti, cu textul TOCURI.

Încrierile se fac exclusiv prin mesaj privat, confirmate de organizatori prin aceeași modalitate.

Minim dress-code de eleganță: doamne şi domnişoare – rochie sau fustă; domni – pantaloni lungi, pantofi, cămașă.

Toate persoanele interesate sunt invitate să își ridice kituri-le de participare astăzi şi mâine (17-18 aprilie) de la standul AFI Ploieşti, între orele 17.00 şi 19.00, sau vineri (19 aprilie), între orele 10.00 şi 14.00, de la sediul Asociației Mozaic Comunitar – Strada Basarabilor nr.2 (vis a vis de Sinagogă).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *