Șase persoane, reținute în urma perchezițiilor efectuate luni

Actualitate| 16.04.2024| 76| 0| Virgil Rădulescu

Ieri, 15 aprilie a.c., față de cei 6 bănuiți, 5 tineri cu vârste între 19 și 26 de ani, din municipiul Ploiești, și comuna Calvini, din județul Buzău, dar și față de o tânără de 28 de ani, din municipiul Ploiești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia au fost prezentați astăzi unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vă reamintim că, ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Zalău și într-o comună din județul Buzău, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, fapte comise în lunile ianuarie și februarie 2024.

Din cercetări, a rezultat faptul că bănuiții, la data de 8 ianuarie a.c., aflându-se pe strada Vagonului din municipiul Ploiești, ar fi deposedat, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, de geanta personală în care se aflau 1.000 de euro, dar și documente personale, un bărbat de 51 de ani, ulterior banuiții fugind de la fața locului.

Totodată, la data de 17 februarie a.c., două dintre persoanele bănuite ar fi condus autoturisme fără a avea permis de conducere, iar una dintre ele ar fi produs un accident rutier, plecând ulterior de la fața locului, fără încuviințarea Poliției.

De asemenea, la data de 19 februarie a.c., o femeie dintre cei 5 bănuiți ar fi comis o faptă de furt calificat în comuna Calvini din județul Buzău.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 2.000 de euro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *