Pe litoralul românesc, șezlongul va ajunge să coste 100 de lei

Actualitate| 16.04.2024| 172| 0| Petrache Ecaterina

Minivacanța de 1 mai bate la ușă, urmează apoi sezonul estival, iar românii care vor să meargă la plajă și să nu stea neapărat pe saltea sau prosop, ar putea scoate din buzunar mai mulți bani pentru a închiria un șezlong, cât mai aproape de mare.

Licitația pentru plaje încă nu s-a desfășurat desi mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de 1 Mai și Paște. „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje.1 mai vine deja, bate la uşă. Trebuie să avem posiblitatea să le amenajeze”, a declarat Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, precizând că antreprenorii au nevoie de o perioadă mai lungă de concesiune, pentru plaje. Oprea consideră că în cazul unei concesiuni pe perioadă scurtă, de un an, costurile sunt mai mari, și nu trebuie să ne mirăm că ajunge șezlongul să coste 100 de lei, potrivit news.ro. „Asta face ca românii să nu vină în România pe litoral şi să meargă unde plaja este mai ieftină”, a mai spus ministrul.

Ministrul Oprea a discutat cu autorităţile locale din zona Mangalia despre o colaborare mai bună între autorităţile locale şi minister, dar şi cu celelalte autorităţi cum ar fi cu Plajele Române.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *