Au demarat lucrările la sala de sport a Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”

Educație| 11.04.2024| 98| 0| Petrache Ecaterina

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Compania Națională de Investiții, a demarat execuția lucrărilor pentru construirea sălii de educație fizică școlară la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”, din strada Rudului nr.24.

Municipalitatea ploieșteană a depus la Compania Națională de Investiții „C.N.I.”-S.A solicitare pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport” a obiectivului de investiție Construire sală de sport la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”. Obiectivul a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului ,,Săli de sport”, aprobat prin Ordin M.D.R.A.P.

Durata de execuție a investiției este de 6 luni, iar valoarea totală a acestui proiect este de aproximativ 2,2 milioane lei, inclusiv T.V.A.

Autoritatea publică locală va asigura finanțarea cheltuielilor pentru asigurarea racordurilor la utilități a acestei săli destinate educației fizice, respectiv la energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat, etc.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *