Happy Market, la Sinaia, un Festival de shopping și divertisment

Economie| 10.04.2024| 213| 0| Virgil Rădulescu

Un număr de 40 de afaceri românești, 40 de producatori autentici vin la Sinaia, în perioada 12-14 aprilie, la Happy Market. Târgul este deschis între orele 9.00 – 20.00 și este, ca de fiecare dată, amenajat în centrul stațiunii, pe Bulevardul Carol I.

Vizitatorii au posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de produse, toate autentice, și fiecare cu povestea sa.

Printre altele, vor fi comercializate brânzeturi aduse direct de la stânele din Bistrița, preparate naturale si tradiționale din carne, aduse din Țara Bârsei, fructe și nuci de la Voinești, pâine de casa, coaptă pe vatră si prăjituri ca pe vremea bunicii, dulciuri fără zahăr, miere naturală și produse apicole derivate, decorațiuni din lemn și jucării 3D, hăinuțe croșetate pentru copii și jucării croșetate, cosmetice naturale avizate sau Ii românești, din cele cusute chiar cu acul si alte obiecte cusute manual.

Copilașii, ca de fiecare dată, nu sunt uitați. Pentru ei, organizatorii au pregătit spectacole de magie sau muzicale. Vor fi figurine din baloane colorate, iar cei mici se vor distra alături de mascota ursuleț Happy Marty.

Și, cum fiecare vizitator contează, se va organiza și tombola Happy Market, unde puteți caștiga… ce vreți voi, că premiile sunt la alegere.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *