Doi consilieri locali ai municipiului Ploiești au trecut la PSD

Administrație| 10.04.2024| 213| 0| Virgil Rădulescu

Paul Palaș (ALDE) și Gheorghe Sîrbu (PNL), consilieri locali ai municipiului Ploiești, au trecut la PSD. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

„Mă bucur să vă anunț că doi consilieri municipali de marcă ai Ploieștiului au venit alături de echipa PSD Prahova: domnii Paul Palaș și Gheorghe Sârbu au semnat astăzi adeziunile la organizația noastră. (…) Le mulțumesc pentru decizia de a ni se alătura și de a merge împreună în alegerile locale din 9 iunie”, a declarat Laura Moagher, președinte PSD Ploiești.

Consilierul Paul Palaş, cu vechi state în CL Ploiești și-a justificat decizia prin faptul că „dincolo de partide, dincolo de doctrine” pentru el a contat omul, fiind „atras de calitatea umană şi de calibrul oamenilor” care formează echipa PSD în Prahova.

Gheorghe Sîrbu este membru în Consiliul Local Ploieşti, încă din anul 2008, și a precizat că a făcut parte din echipa primarului Volosevici încă de atunci, când acesta a câştigat primul mandat de primar.

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a anunțat că alegerile în cadrul filialei județene vor avea loc înainte de 9 iunie, data la care se vor desfășura alegerile locale.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *