Ghidul Evenimentelor din luna aprilie

Magazin| 08.04.2024| 139| 0| Virgil Rădulescu

Sunteti asteptați  la Zoo Bucov sâmbătă, 13 aprilie 2024, începând cu ora 11, pentru a face mișcare în aer liber și a asculta muzică de relaxare cu instrumente inedite. Eveniment realizat de Grădina Zoo Bucov în colaborare cu Asociația Întoarce-te la sport și Butterfly Transformation.
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/433856715711429?ref=newsfeed

Pe 20 aprilie are loc o actiune de plantat puieți în Ploiești. Evenimentul este organizat de Asociația Plantez în România, iar pe aceeași dată au loc acțiuni de plantat în mai multe județe din România, de exemplu: Brașov, Sibiu, Cluj, Iași, Constanța, Ilfov.  Asociația și-a propus să planteze 100.000 puieți în 2024.
Link eveniment

Tot pe 20 aprilie are loc și evenimentulMaratonul Vinului” ajuns la ediția de 12 ani, este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România.

În acest an, MARVIN va avea loc sâmbătă 20 aprilie, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zona Urlați. Pe lângă cele două trasee clasice de 31 km şi 51 km, participanții pot opta şi pentru tura de 18 km, recomandată cicliștilor mai puțin experimentați.

Și în acest an participanții din cadrul companiilor vor putea participa în echipe de câte 4 (cu minim o fată), iar traseul de 51 km va găzdui și o competiție pentru eBike! Copiii mici vor participa pe un traseu de 4 km, special marcat în împrejurimile orașului Urlaţi şi prin grădina conacului Bellu, în timp ce copiii mari și cadeții vor putea lua startul pe tura de 18 km.

În perioada 26-27 aprilie are loc, la Ploiești, „Targul de Cariere” la Palatul Culturii din Ploiești.
La eveniment vor fi prezente companii din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție și tehnică, auto și automotive, IT, servicii și BPO, logistică și transport, telecomunicații, comerț, marketing, comunicare, resurse umane sau finanțe-bănci.

Motive pentru care să participi la Târgul de Cariere în calitate de angajator: – creșterea vizibilității pe piața muncii; – mai multă notorietate; – poziționarea brandului de angajator în top; – interacțiuni directe cu un număr mare de candidați; – recrutarea unor candidați potriviți pentru pozițiile deschise; – promovarea culturii organizaționale și a valorilor care definesc compania; – interacțiuni directe și schimb de contacte cu alți angajatori și recrutori; – scurtarea timpului dedicat procesului de recrutare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *