Peste 5 milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie

Sănătate| 05.04.2024| 105| 0| Petrache Ecaterina

Proiectul destinat îmbunătățirii sistemului medical pentru copiii din Ploiești a făcut pași importanți. Astăzi au fost semnate contractele care vizează dotarea și modernizarea infrastructurii medicale cu impact major asupra calității serviciilor oferite copiilor. Primăria Municipiului Ploiești a semnat contracte de furnizare având ca obiect dotări cu echipamente medicale pentru ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești, LOT 1 – Echipamente medicale ambulator; LOT2 – Echipamente de radiologie”.

Cele două contracte sunt finanțate din programul Planul Național de Redresare și Reziliență – Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Primul contract de furnizare încheiat astăzi, respectiv ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești, LOT 1 –  ECHIPAMENTE MEDICALE AMBULATORIU”, este în valoare de 4.961.053,00 lei, fără TVA.

Al doilea contract de furnizare, respectiv „Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești, LOT 2 – ECHIPAMENTE DE RADIOLOGIE”, este în valoare de 907.100,00 lei, fără TVA.

 

Livrarea echipamentelor va fi făcută în maximum 90 de zile.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *