Schimbarea trebuie să înceapă de jos și este nevoie de curaj, pentru un nou Ploiești

Politică| 04.04.2024| 60| 0| Petrache Ecaterina

Schimbarea trebuie să înceapă de jos și este nevoie de curaj, pentru un nou Ploiești

Ploieștiul, cândva un oraș la care râvneau alții, a cam bătut pasul pe loc sau a rămas în urmă. Este o radiografie a unora dintre cei care vor să schimbe fața orașului.

„Orașul ăsta este într-o continuă degradare și cădere de vreo 12 ani si vedem cum orașe care erau cu mult în spatele nostru, spre exemplu Buzău, Pitești, cel puțin din sudul României, ca sa nu vorbim de Brașov sau altele, ne-au depășit  și am ajuns pe ultimele locuri din țară, dintre municipii reședință de județ, în ceea ce privește calitatea vieții.”, susține Mihai Polițeanu, candidat independent la Primăria Ploiești.

Personal susține că vrea să facă ceva pentru că din Parlamentul României nu se pot face multe lucruri.

„Adesea m-am simțit inutil, cel puțin în primul an de mandat, pentru că, de fapt, tot Parlamentul României, indiferent dacă vorbim de Camera Deputaților sau de Senat, este o mașinărie de vot și nimic altceva. Deciziile nu se dezbat între parlamentari sau între grupurile politice, ci se iau doar în 3-4 persoane de la vârful partidelor, fie că vorbim de PSD, PNL sau altele.”

Ce vrea să facă în Ploiești? Polițeanu consideră că Ploieștiul are nevoie de o schimbare la 180 de grade.

Poziția de independent nu este lipsită de probleme, atunci când vrei să treci proiecte de hotărâre într-un consiliu local. În condițiile unui independent și luând în calcul ce se întâmplă în ședintele Consiliului Local Ploiești, Polițeanu mizează pe sprijinul, practic votul unei formațiuni nou constituite,

„Mișcarea Noi, ploieștenii”, dar și pe sprijinul populației. Cum? Invitându-i în ședințele Consiliului Local Ploiești atunci când proiectele propuse nu obțin voturile necesare.

Ce priorități are Mihai Polițeanu pentru Ploiești, aflați din  emisiunea realizată de Găzarul tv.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *