Ploieștiul poate deveni ce trebuie să fie. Acum. Nu mai avem timp de pierdut

Politică| 04.04.2024| 782| 0| Petrache Ecaterina

Ploieștiul poate deveni ce trebuie să fie. Cum? Cu implicare și apucându-ne de treabă imediat după alegeri, spune Simona Dolniceanu. Asta înseamnă că, doar un primar care știe bine administrație o poate face, imediat, fără băjbăieli și acomodări, ezitări sau alți timpi morți. Simona Dolniceanu candidează pentru că a cântărit bine când să intre în politică și pentru că știe ce are de făcut, cunoscând administrația publică foarte bine, dar și nevoile și așteptările oamenilor. Ca femeie primar susține că poate administra mai bine o urbe și sunt exemple elocvente în acest sens, în ultimii 24 de ani, în care femeile au demonstrat ce pot face, spre exemplu Olguța Vasilescu sau Elena Lasconi și mai sunt. Este timpul ca femeile să îndrăznească.

Îți trebuie curaj, determinare, asumare și îndrăzneală, de toate, ca să poți să faci ce ți-ai propus, susține ea. Mai mult, ” fiind din interiorul sistemului îmi dau seama că trebuie să se schimbe ceva, acum. Orice zi pierdută înseamnă un alt pas spre imposibilitatea de a mai face Ploieștiul să renască”.

Deși de vreo trei mandate tot auzim că Ploieștiul are un buget mic și din acest motiv nu prea s-au văzut investiții, ba s-au acutizat lipsurile. Dolniceanu consideră că nu s-a depus efort pentru a atrage bani. ”Bani sunt, trebuie doar să mergi după ei, să-i accesezi.”

Cum vede Simona Dolniceanu schimbarea, urmăriți materialul realizat în studioul Găzarul TV.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *