Gala Sportului Prahovean, prima ediție, joi, la Ploiești

Actualitate| 03.04.2024| 140| 0| Petrache Ecaterina

Ploieștiul, oraș cu tradiție și rezultate remarcabile în diferite ramuri sportive are, începând din acest an, un eveniment consacrat excelenței în sport. Prima ediție a Galei Sportului Prahovean va avea loc joi, la Sala Europa, începând cu ora 17:30.

”Într-o atmosferă festivă, plină de energie și pasiune, vom recunoaște valoarea și devotamentul, determinarea de a atinge excelența în sport și realizările impresionante ale celor care aduc mândrie și inspirație comunității noastre. Uniți de dorința noastră de a face din sport un element central al identității noastre locale, aducând în prim-plan spiritul competitiv și fair-play-ul care caracterizează acest domeniu, prin Gala Sportului Prahovean, ne propunem să subliniem importanța și valorile sportului în comunitatea noastră.”spun organizatorii.

Categoriile Galei sunt: LAUREAȚII ANULUI 2023, LEGENDA SPORTULUI PRAHOVEAN, SPERANȚA PENTRU 2024 și PREMII SPECIALE.

Regulamentul evenimentului poate fi consultat accesând următorul link: https://docs.google.com/document/d/1BjmPYiE5Zh2fD6hqHu5IOMYFBsasa6Nl .

Gala Sportului Prahovean este organizată de Direcția Județeană de Sport Prahova, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Club Sportiv Arhivarul, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *