Vântul face ravagii. Castan prăbușit pe Bulevardul Independenței din Ploiești, copaci căzuți pe carosabil și peste cabluri, în alte localități din județ

Actualitate| 02.04.2024| 202| 0| Petrache Ecaterina

Vântul puternic face ravagii și în Prahova. Un castan s-a prăbușit, în această dimineață, pe Bulevardul Independenței din Ploiești. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, doar circulația a fost restricționată pe o singură bandă, până la eliberarea carosabilului.

Conform ISU Prahova, sunt în desfășurare mai multe intervenții pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau peste cablurile electrice în Azuga, Bușteni, DN1 – Paralela 45, Berceni și municipiul Ploiești. Se intervine cu un total de 4 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă.

ISU atrage atenția cetățenilor că trebuie să sisteze activitățile desfășurate în teren deschis sau la înălțime, să închidă ferestrele locuinței și ale altor categorii de construcții, să evite adăpostirea sau trecerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcțiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi ușor dislocate, precum și a imobilelor aflate în construcție.

Reamintim faptul că astăzi suntem sub cod portocaliu de vânt puternic, conform ANM.

Un copac a căzut și pe Strada Rapsodiei, din cartierul Nord al Ploieștiului.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *