De astăzi s-au reluat lucrările la Bulevardul Independenţei

Administrație| 29.03.2024| 317| 0| Petrache Ecaterina

Începând de astăzi, 29.03.2024, au fost reluate lucrările de modernizare a B-dul Independenței, tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud – strada Gh. Lazăr.

În prima etapă se vor realiza lucrări de așternere a stratului de uzură pe tronsonul cuprins între Rondul 2 (stație TCE 13 Decembrie, Restaurant The New London) – sensul giratoriu Gara de Sud.

Întrucât lucrările se vor desfășura, alternativ, pe cele 2 sensuri de circulație, fără a se închide total circulația rutieră, pentru a nu îngreuna execuția lucrărilor și pentru a evita blocaje în traficul rutier,  se recomandă conducătorilor autovehiculelor, care se deplasează pe axa B-dul Independenței – B-dul București,  să folosească rute ocolitoare.

Executantul acestor lucrări este Asocierea Omega Star Sistem SRL (lider de asociere)&Terra Strade Total Construct SRL(Asociat)&SC Oyl Company Holding AG SRL (Asociat).

Autoritatea publică ploieșteană va monitoriza modul în care se vor execută lucrările la nivelul acestei importante artere de circulație din orașul.

Totodată, le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere, în contextul derulării acestor lucrări de modernizare a Bulevardului Independenței.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *