Vila de lux a Prințului Paul, situată în Sinaia, vândută la jumate de preț  

Actualitate| 26.03.2024| 284| 0| Petrache Ecaterina

Vila de lux a Prințului Paul din Sinaia a fost vândută de ANAF, la un preț considerat de experții în imobiliare ca fiind infim, dată fiind arhitectura dar și faptul că este situată într-una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România, Sinaia-Perla Carpaților. Vila, confiscată de statul roman, a fost evaluate de către experți la valoarea de 1.200.000 de lei, adică 240.000 de euro, dar a fost vândută cu aproape jumătate din sumă, 140.000 de euro. „Cel care a cumpărat-o a făcut o investiție excelentă. Prețul este foarte mic, chiar dacă în opinia mea suprafața nu era foarte mare, dar, repet, nu se mai poate replica o asemenea proprietate în zilele noastre, chiar dacă trebuie poate reconsolidată, reamenajată, este o bijuterie”, a spus Eduard Uzunov, expert imobiliar.

Prințul Paul, nepotul regelui Carol al II-lea, a plecat din România în 2020, înainte de a fi condamnat definitiv. El a fost arestat la Paris, în 2022.

Prințul a rămas liber după ce justiția franceză a refuzat să îl trimită în țară pentru a executa pedeapsa de trei ani și patru luni de închisoare dată de Înalta Curte de Casație de la București, în dosarul Ferma Băneasa. Prințesa Lia s-a mutat în Paris, iar băiatul lor urmează studiile în Londra.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *