Florin Salam, reținut pentru înșelăciune

Magazin| 14.03.2024| 145| 0| Petrache Ecaterina

Florin Salam a fost ridicat de acasă de polițiști. Polițiștii au pus în aplicare, joi dimineață, trei mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune. Prejudiciul este de aproximativ 18.000 de euro, transmite Poliția într-un comunicat. În urma audierilor, Florin Salam a fost reţinut.

Cântărețul de manele este acuzat că a înșelat mai multe persoane cărora le-a încasat avans pentru a le cânta la nuntă, iar apoi acesta nu s-a mai prezentat.

Conform sursei ctate, la Secţia 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de  12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi  21 februarie 2024.

Persoanele care l-au reclamat sunt din Ploieşti, Dolj şi din Argeş.

În februarie, manelistul s-a confruntat cu probleme similare, după ce un bărbat din Târgovişte a reclamat că Salam nu s-a prezentat să cânte, chiar în ziua nunții, deși a fost plătit cu 5.500 de euro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *