PSD şi PNL ar putea avea un candidat surpriză pentru Primăria Capitalei

Politică| 04.03.2024| 133| 0| Petrache Ecaterina

După ce au hotărât să susțină un candidat comun pentru Primăria Capitalei, PSD si PNL  caută acum omul potrivit și pare să nu fie tocmai ușor. Cele două partide vor face sondaje pentru a se asigura că intră cu șanse, în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Pe surse, conform Observator, liderii liberalilor au negociat în ultimele zile cu Ionuț Lupescu, fostul fotbalist al Generației de Aur. Acesta și-a dat acordul și va intra pe lista celor șase nume care urmează să facă obiectul unui sondaj de opinie, comandat de PSD și PNL, pentru a stabili candidatul la Primărie București. Ionuț Lupescu ar fi favoritul liderilor PNL. Celelalte nume care vor fi testate în sondaj sunt, până acum, Sebastian Burduja și Gabriel Firea, cele două formațiuni politice urmând să vină și cu alte variante.

Sondajele vor testa nu doar intenţia de vot şi notorietatea, dar şi gradul de antipatie pe care l-ar putea genera candidaţii.

Ionuţ Lupescu lucrează în prezent ca manager sportiv la CS Dinamo, aflat în subordinea Ministerului de Interne. El a ocupat timp de 6 ani funcţia de director tehnic al UEFA.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *