O persoană a fost găsită carbonizată, la Tătărani

Actualitate| 28.02.2024| 156| 0| Petrache Ecaterina

O persoană, a cărei identitate este încă necunoscută, a fost descoperită de polițiști, după stingerea incendiului de la o locuință dezafectată din Tătărani.

Focul a izbucnit în jurul orei 6.00, într-o clădire dezafectată. Pompierii ajunși la locul evenimentului au descoperit, în interiorul imobilului, o victimă carbonizată.

Până la acest moment, polițiștii nu au reușit să stabilească identitatea acesteia.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că la o clădire dezafectată din comuna Tătărani a izbucnit un incendiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompierii sosiți la fața locului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au descoperit cadavrul unei persoane carbonizate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității persoanei în cauză”, precizează IJP Prahova.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, iar ancheta este continuată în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *