Bărbatul care a furat seiful din Slănic, acuzat și pentru alte spargeri

Actualitate| 28.02.2024| 145| 0| Virgil Rădulescu

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Slănic au pus, ieri, în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Dumbrăvești, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, bănuiții, la data de 8 ianuarie a.c.,, ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din orașul Slănic un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Din verificări, s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă de un singur bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Dumbrăvești.

Tot din verificări, a reieșit faptul că aceeași persoană, în noaptea de 16 spre 17 decembrie 2023, ar fi încercat să pătrundă într-o societate comercială, din orașul Plopeni, cu scopul de a sustrage bani, fără a reuși însă, iar, ulterior, ar fi pătruns într-o altă societate comercială, sustrăgând, de această dată, 26.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *