Locuințe pentru medici

Administrație| 21.02.2024| 241| 0| Petrache Ecaterina

Problema angajării medicilor specialiști în spitalele din Ploiești dar și la Spitalul Județean de Urgență este una veche. Abilitatea managerilor acestor unități medicale de a-i atrage dar și unele facilități, pare să fie rețeta bună. În condițiile în care numărul de medici de care avem nevoie este destul de mare era evident că este nevoie de locuințe pentru aceștia. În ultima ședință, Consiliul Local Ploiești a aprobat dezmembrarea unui teren situat pe str. Cosminele, precum și transmiterea unei părți din acesta către Agenția Națională pentru Locuințe, în vederea construirii de locuințe destinate închirierii.

Aceste apartamentele vor găzdui medici de la Spitalul Municipal și Spitalul de Pediatrie Ploiești.

„Se aprobă transmiterea în folosință gratuită pe perioada realizării investiției, către ANL, în vederea realizării de locuințe pentru tineri, destinate închirierii (specialiști în sănătate), în cadrul programului de construcții de locuințe pentru tineri destinate închirierii, a terenului în suprafață de 2.932 mp, aparținând domeniului privat al municipiului Ploiești, situat în Ploiești, str. Cosminele nr. 11A”, prevede hotărârea adoptată de CL Ploiești.

Referatul de susținere a proiectului conține adresele recente transmise de Spitalul Municipal și Spitalul de Pediatrie Ploiești, în care se arată necesitatea rezolvării problemelor locative pentru personalul medical interest.  Imobilul care se va construi va dispune de 20 de unități locative.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *