Dosar penal pentru furt calificat dintr-o rafinărie prahoveană

Actualitate| 19.02.2024| 168| 0| Virgil Rădulescu

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 21.00 polițiștii Serviciului de Ordine Publică au fost informați de către o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova despre faptul că un bărbat ar fi sustras produs petrolier din incinta unei rafinării din județul Prahova.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 54 de ani din comuna Păcureți, care transporta în afara rafinăriei produse petroliere.

Din cercetări, a reieșit faptul că în cursul zilei de 17 februarie a.c, bărbatul, angajat al societății, ar fi sustras aproximativ 130 litri de produs petrolier.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto ilustrativ

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *