Atenţionare de călătorie Franţa

Actualitate| 15.02.2024| 69| 0| Petrache Ecaterina

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța că, începând de pe 15 februarie, de la ora 20,00, până pe 19 februarie, la ora 08,00, este prevăzută o grevă națională a controlorilor feroviari din această țară, context în care sunt așteptate perturbări ale circulației trenurilor pe ansamblul liniilor operate de SNCF Călători – TGV, Ouigo, iNOUI, TGV Europe și Intercites.

Informaţiile referitoare la programul trenurilor vor fi disponibile pe site-urile www.sncf.comwww.sncf-connect.com. Totodată, pot fi consultate informaţii privind eventuale modificări ale rezervărilor sau rambursări ale biletelor pentru cursele anulate.

MAE informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris (+33147052966 și +33147052755).
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet paris.mae.rocgparis.mae.rolyon.mae.romarsilia.mae.rostrasbourg.mae.rowww.mae.ro, și reamintește că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță”, cu informații şi sfaturi de călătorie.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *