Iulian Herțeanu, cumnatul lui Victor Ponta, a decedat. O altă victimă a procurorului „distrugător de destine”

Actualitate| 13.02.2024| 391| 0| Gazarul

Iulian Herțeanu, cumnatul lui Victor Ponta, a decedat, azi noapte, în urma unui infarct. Nu este primul caz în care o victimă a procurorului Negulescu Mircea, zis „Portocală”, zis „Zdreanță”, care se autointitula „distrugătorul de destine”, își găsește în acest mod liniștea în urma stresului provocat de anchetele și procesele derulate pe o perioadă lungă de timp. Un caz recent fiind cel al unui fost polițist local din Ploiești. Alte victime ale procedurilor de anchetare ale lui Negulescu au rămas cu sechele pe viață.

În disperarea de a lovi în Victor Ponta, procurorul Portocală a scotocit prin firmele deținute de sora premierului de atunci și soțul ei, Iulian Herțeanu. Ajuns la DNA și fiind specialist în fabricarea de dosare, Negulescu a anchetat modul în care a fost acordat, în ianuarie 2012, un contract privind extinderea reţelei de canalizare din oraşul Comarnic, finanţat din fonduri europene, dar şi modul în care au fost folosite fondurile.

De altfel, un alt dosar nefinalizat ca mai toate cazurile cercetate de procurorii „haules” din „unitatea de elită” a DNA Ploiești.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *